Contacte
Address: Chisinau, str. Doina 191

Despre noi

"Metar Grup" SRL

Întreprinderea „Metar Grup” S.R.L. este înregistrată la Camera Înregistrării de Stat a Departamentului Tehnologii Informaţionale al Republicii Moldova la data de 05.06.2006 cu numărul de identificare de stat 1006600024203.

De către fondatori au fost aprobate următoarele tipuri de activităţi, conform Registrului Activităţilor şi Ocupaţiilor din Republica Moldova:

  • fabricarea mortarului
  • alte tipuri de comerţ cu amănuntul neefectuat prin magazine;
  • activităţi de ambalare;
  • construcţiile de clădiri şi (sau) construcţii inginereşti, instalaţii

Activitatea de producere a întreprinderii a început în luna ianuarie 2007 cu producerea şi comercializarea materialelor de construcţie şi finisare. În anul 2007 fiind făcute investigări ale pieţei s-a luat decizia de a începe producerea amestecurilor uscate pentru construcţii şi finisări pe bază de ciment conform recetelor simple. În anii 2008, 2009 şi 2010 numărul partenerilor de afaceri a fost în continuă creştere. Atingerea acestor rezultate a fost posibilă datorită promovării politicii de formare a preţurilor, susţinerea partenerilor de afaceri şi lărgirea continuă a gamei de produse în dependenţă de specificul pieţei.

La începutul anului 2011 eram deja într-o colaborare reciproc avantajoasă cu circa 100 companii de construcţii şi comerţ. În perioada anilor 2012-2013 numărul partenerilor a fost într-o continuă creştere, ceea ce denotă faptul că suntem o companie de încredere şi prosperă, totodată fiind deschişi pentru noi parteneri de afaceri.

300 +
PARTENERI DE ÎNCREDERE
100 +
Produse proprii
1000 +
CUMPĂRĂTORI PE AN
- din 2006 -

Istoria companiei noastre

Compania Metar Grup SRL (CasaMare) – ocupă poziții de top în producția de vopsele și amestecuri uscate pentru construcții din Republica Moldova. Casa Mare produce mai mult de 20 tipuri de amestecuri uscate pe bază de ipsos și ciment, vopsele, grunduri, gleturi, adezivi și alte materiale de construcții…

2006
Anul înfințării
Întreprinderea „Metar Grup” S.R.L. este înregistrată la Camera Înregistrării de Stat a Departamentului Tehnologii Informaţionale al Republicii Moldova
2007
Producerea amestecurilor uscate
s-a luat decizia de a începe producerea amestecurilor uscate pentru construcţii şi finisări pe bază de ciment conform recetelor simple
2008
Lărgirea gamei de produse
Promovarea politicii de formare a preţurilor, susţinerea partenerilor de afaceri şi lărgirea continuă a gamei de produse în dependenţă de specificul pieţei.
2012-2022
Încredere şi prosperitate
Numărul partenerilor a fost într-o continuă creştere, ceea ce denotă faptul că suntem o companie de încredere şi prosperă, totodată fiind deschişi pentru noi parteneri de afaceri.